by admin

Μεθυσμένα μελομακάρονα με ...έκπληξη!

No ratings yet

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες φτιάχνω κάθε χρόνο γιατί Χριστούγεννα χωρίς αυτά είναι κάτι σαν Πάσχα χωρίς κόκκινα αβγά... απλά δεν γίνεται! Κι επειδή ένα κολληματάκι το διαθέτω και δεν είμαι και πολύ της αλλαγής στις επιτυχημένες συνταγές... εδώ και 16 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) φτιάχνω πάντα την ίδια συνταγή (αυτό είναι που λένε τυφλοσούρτης!!!). Ναι, αλλά φέτος ...o δαίμονας του foodblogging ξύπνησε μέσα μου και άρχισε να "αναδεύεται"... Παριανά μελομακάρονα, λοιπόν και ας με συγχωρέσουν όσοι είναι από την Πάρο αν η συνταγή της Αργυρώς δεν ανταποκρίνεται ακριβώς σ' αυτά που φτιάχνουν στο πανέμορφο αυτό νησί. Προσθήκες και αλλαγές δεν έκανα, πέρα από το ότι στα μισά έβαλα γέμιση. Μια γέμιση που είναι της εποχής... πορτοκάλι καλυμένο με κουβερτούρα!! Τώρα ξέρω, περιμένετε να ακούσετε πώς μου φάνηκε το αποτέλεσμα. Θα σας πω, λοιπόν, ότι ενώ πάντα φοβόμουν τα μελομακάρονα που είναι μόνον με αλεύρι γιατί πίστευα ότι λασπώνουν, τα συγκεκριμένα εκτός από νόστιμα έγιναν και πολύ ωραία μετά το μέλωμά τους. ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com