68
Υλικά
- κριθαράκι 1 πκτ
- μοσχάρι 1.15 γρ
- ντοματοπελτές 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι 1 κσ
- πιπέρι 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- κύμινο 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 1 τμχ
- μπαχάρι 4 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 κ.σ αλάτι 1/2 κ.γ πιπέρι 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1/2 κ.γ κύμινο 1 δάφνη 4 μπαχάρια 3 ντομάτες μικρές, κομμένες ροδέλες,για την επικάλυψη στο τέλος 1/2 κούπα αλμυρό τυρί τριμμένο 1 λίτρο ζεστό νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr