by admin

Κανελόνια με σπανάκι, φέτα και κατίκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 κουτί κανελόνια 1 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, ψιλοκομμένο 300 γρ. κατίκι 200 γρ. φέτα μαλακιά 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών 5-6 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας) αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κανελόνια με σπανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dietup.gr