143
H κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο λουκάνικο. Υλικά 500 γρ. ζυμαρικά, κατά προτίμηση σπαγκέτι ή λιγκουίνι 500 γρ. χωριάτικα λουκάνικα (με πράσο και μυρωδικά - πλέον θα βρείτε αξιόλογη ποικιλία και στα σούπερ μάρκετ) 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 250 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κρόκοι αυγών, κατά προτίμηση βιολογικών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr