96
Υλικά
- σπαγγέτι 250 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
- ντομάτα 400 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- κέτσαπ 2 κσ
- βασιλικός 10 φύλλα
- ελαιόλαδο 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σαλάμι αέρος 15 φέτ
- μοτσαρέλα 10 φέτ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- βασιλικός 10 φύλλα
250 γρ. σπαγγέτι 1 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας 400 γρ. σάλτσα σπιτική ντομάτα Pummaro 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s Classic 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό 50 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό Αλάτι-πιπέρι 15 φέτες σαλάμι αέρος τύπου Θάσου Ifantis 10 φέτες φρέσκια μοτσαρέλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr