82
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 850 γρ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι 20 γρ
- μαγιά ξερή 2 γρ
Λατρεύω τις ιταλικές πίτσες. Είδα συνταγές με πολλή μαγιά και είδα συνταγές με ελάχιστη μαγιά. Η λογική λέει ότι για να είναι λεπτή και όχι σαν ψωμί, θέλει λίγη μαγιά. Αλλά όχι καθόλου γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Η παρακάτω ζύμη, δίνει 4 ζυμαράκια για πίτσα. Τα ζυμαράκια σας, αν δεν τα χρησιμοποιήσετε όλα, μπορείτε άνετα να τα καταψύξετε!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com