61
Υλικά
- μανιτάρια πορτσίνι 1 φακ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόλιανδρο 1 κγ
- λευκό κρασί 150 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το ρύζι απογειώνεται με την προσθήκη των άγριων μανιταριών. Να κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι μας. Υλικά 1 φακελάκι μανιτάρια πορτσίνι (βασιλομανίταρα), αποξηραμένα (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε καλά παντοπωλεία) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 3 φλιτζ. τσαγιού ρύζι μπασμάτι 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος, σε σκόνη 150 ml λευκό, γλυκό κρασί 6 φλιτζ. τσαγιού ζεστός ζωμός λαχανικών ή νερό 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες αλάτι και πιπέρι......
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr