70
Υλικά
- ρύζι 200 γρ
- κατίκι 60 γρ
- τυρί κρέμα 60 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 20 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κάπαρη 10 γρ
- ντοματίνια σαντορίνης 2 κιλ
- ζωμός ψαριού 1 λτ
- ζωμός χορταρικών 1 λτ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ελιές 25 γρ
- αντζούγιες 1 τμχ
- αμύγδαλα 10 γρ
- μαϊντανός 0.5 κσ
- ρίγανη 1 τσιμπ
- καυτερές πιπεριές 1 τσιμπ
- νεροκάρδαμο 100 γρ
- χοντρό αλάτι -
Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν μπορούσε να χωρέσει σαν τίτλος, σε “πλήρη ανάπτυξη” θα ήταν: “Risotto με κάπαρη Τήνου, αντζούγιες Βορείου Αιγαίου, ντοματίνια Σαντορίνης, άρωμα λεμονιών Άρτας, αμύγδαλα Πέλλας και χυμό νεροκάρδαμου”
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr