80
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- χταπόδι 0.5 κιλ
- καλαμάρια 0.5 κιλ
- κρασί 1 φλ
- ζωμός ψαριού 2 λτ
- μύδια 12 τμχ
- γαρίδες 0.5 κιλ
- ψάρια 0.5 τμχ
- ζαφορά 4 τμχ
- σαφράν 4 τμχ
- πάπρικα 1.5 κσ
- αλάτι -
- ρύζι καρολίνα 0.5 κιλ
- πιπέρι -
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με 1 κρεμμύδι και 12 σκελίδες σκόρδο. Περάστε τον ζωμό από σήτα, πιέζοντας καλά για να πάρετε όλους τους χυμούς.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr