by admin

Risotto με κάπαρη Τήνου, λεμόνια Άρτας & άλλα καλά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν μπορούσε να χωρέσει σαν τίτλος, σε “πλήρη ανάπτυξη” θα ήταν: “Risotto με κάπαρη Τήνου, αντζούγιες Βορείου Αιγαίου, ντοματίνια Σαντορίνης, άρωμα λεμονιών Άρτας, αμύγδαλα Πέλλας και χυμό νεροκάρδαμου”
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr