178
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- σπανάκι 1 κιλ
- ρύζι 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός λαχανικών 2 τμχ
Υλικά Χταπόδι 1 κιλό περίπου φρέσκο ή καταψυγμένο Σπανάκι 1 κιλό Ρύζι 300 γρ Κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 τεμ Κρεμμύδι ξερό μέτριο 1 τεμ Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Πάπρικα γλυκιά και καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού Κρασί λευκό 1/2 κούπα τσαγιού Αλάτι-πιπέρι Ζωμός λαχανικών 2 κύβους
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr